EdgeGuide bloggen

25 Sep 2010

IBM utser EdgeGuide till årets partner

IBMs årliga event för deras business partners IBM Partner Summit, hölls i år på Hasseludden Yasuragi utanför Stockholm. Där har IBM:s partner fått en genomgång av IBM:s produktnyheter, möjlighet att skapa och underhålla relationer med såväl kollegor i branschen som IBM:are samt lyssna till inspirerande talare i ämnen som ”Provocative Selling” och hur det går till att utveckla ett varumärke för leksaker.

Varje år utser IBM årets partner inom olika kategorier, bl.a. årets nykomling, årets kompetenspartner och det prestigefyllda årets business partner.

Utmärkelsen som ”Partner of the year” gick till EdgeGuide med motiveringen ”EdgeGuide har med beprövad och lönsam teknik utvecklat, sålt och implementerat lösningar som bidrar till kostnadsbesparingar, reell affärsnytta och gör vardagen enklare för kunder och deras anställda. Genom kraft och dedikation har de framgångsrikt lyckats utveckla nya marknader med ett imponerande resultat. EdgeGuide är även en förebild i användandet av våra värdeadderande Business Partner program.”

- Vi är naturligtvis mycket stolta över priset och den uppmärksamhet vi fått under året. Det visar att vår fokus på lösningar byggda på IBM mjukvara är helt rätt, säger EdgeGuides koncernchef, Ali Qureshi i en kommentar.

  • Tipsa

28 Dec 2011

IT trender 2012 är Social

EdgeGuide kan trenderna 2012 enligt IDG

IDG bad Edgeguide peka ut  två av de starkaste IT-trenderna inför 2012.
I en bilaga till Computer Sweden pekar Pär Åberg, VD på EdgeGuide, och Ali Qureshi, Edgeguides grundare, ut de starkaste trenderna för intranät, extranät, webb och sociala media inför 2012.

Trenden 2012: Social Business!
" -Sociala medier skördar massiva framgångar när det gäller privat kommunikation och som ett växande verktyg för riktad marknadsföring. Nu börjar det också användas internt inom företag för att utveckla organisationens ledarskap och skapa effektivare kommunikation, säger Pär Åberg"

Trenden 2012: Open-Source!
" - För att hjälpa fler företag att kunna starta en portal har vi satsat på en open source-produkt som heter Liferay Portal, säger Ali Qureshi."

Läs hela artikelna påd Ali och Pär genom att trycka på bilderna nedan (PDF)

 

  • Tipsa

12 Mar 2013

Därför är vi störst på IBM

EdgeGuide har haft ett lysande år 2012. EdgeGuide utmärkte sig med en top 3-placering i Europa vad gäller försäljning av IBM programvarulicenser. Kunskap och kundförtroende ligger till grund för framgången.

Under 2012 fick EdgeGuide förtroendet att bygga ett Socialt Intranät för ett internationellt företag med kontor över hela världen. Vi fick även samma förtroende av ett större försäkringsbolag. Bolaget ville ha en flexibel Integrationsplattform för sin kommunikation med kunder och samarbetspartners samt ett intranät med sociala funktioner. Lösningen är baserad på Websphere Portal 8, WCM 8 med Content Template Catalog (CTC) och IBM Connections 4.

EdgeGuide bjöds in som talare på Webbdagarna av IDG och intervjuades om de nya trenderna inom Integationsplattformar och Sociala intranät. EdgeGuide lanserade även en ny webbsajt byggd på Xpages-teknologi för en större aktör inom svensk bilbesiktning. Lösningen har idag ca 7 miljoner besökare/år.

Kontakta Ali Qureshi för mer information / 0703211115

  • Tipsa

12 May 2012

Tryggt IT-bolag

EdgeGuide AB är ett av de tryggaste mest välskötta  bolagen i Sverige.

Endast 0,5 % av svenska bolag tillhör denna nivå!
Vi på EdgeGuide är väldigt stolta över att tillhöra riskklass 5, som är det närmaste man kan komma guldmedalj när det gäller företagande. Riskklass 5 innebär enligt UC att EdgeGuide AB har en riskprognos på 0,02 %, vilken är det lägsta möjliga riskprognosen och ett intyg på att EdgeGuide AB tillhör idag de mest välskötta och tryggaste bolagen i Sverige.

" – Det är med stor glädje och stolthet som vi tar del av beskedet om denna utmärkelse. Vi har alltid strävat efter en långsiktighet i vårt företagande, säger Pär Åberg VD på EdgeGuide AB".


Vad är UC Riskklass och Riskprognos?
UC gör kontinuerligt riskbedömningar på alla företag i Sverige. I riskbedömningen ingår granskning av bokslut, styrelse/delägare, anmärkningar, storlek och ålder men även hur företaget sköter sina betalningar mot till exempel leverantörer och hur styrelsen sköter företaget och dess ekonomi. De granskade företagen graderas i en skala från ett till fem utifrån vilken risk det är att företaget kommer på obestånd. Riskklass 5 innebär lägst risk för obestånd och enligt UC är det endast fem promille av Sveriges företag som lever upp till de krav som krävs för att placeras i denna grupp.

 

  • Tipsa