Tjänster

Lösningsdesign, utveckling & Drift

En feltänkt portal kan vara ett hinder som bara adderar komplexitet. En rätt utnyttjad portalplattform är en ekonomisk och värdeskapande investering. EdgeGuide är experter på att förklara, projektleda, bygga och även om man så vill förvalta och drifta framgångsrika portalplattformar.

Sociala Intranät

Vi ser hur digitalt socialt nätverkande förändrar privatlivet. När samma kraft får komma till sin rätt i företag öppnas dörrarna till enklare och mer effektiv kommunikation.

Drift & Förvaltning

Att förvalta sina system väl, är en klok investering – en investering som är lätt att räkna hem och som kan ge befintliga IT-system ökad livslängd och företaget konkurrensfördelar, tack vare att man kan vara snabb och flexibel när marknaden snabbt förändras. Oavsett vad anledningen är att man vill se över sin förvaltning, skapa en bekymmersfri tillvaro och en mer stimulerande arbetsplats för medarbetaren så finns EdgeGuide som en stark samarbetspartner.

Mobilitet

Många organisationer har implementerat enskilda mobila applikationer som tidrapportering, e-post eller bokning av konferensrum. Andra har börjat ta ett helhetsgrepp på den mobila strategin och samordnar olika mobila initiativ för att göra mobilitet till en integrerad del av sin affär. EdgeGuide tillför kompetens och verktyg och resurser för att tackla de stora mobila utmaningarna vad gäller säkerhet, administration och utveckling.

Säkerhet & Accesshantering

De flesta moderna webblösningar kräver åtkomst i flera nivåer. För enkla "ofarliga" mobiltjänster eller när man sitter på det interna nätet kanske det räcker med användarnamn och lösenord. EdgeGuide är en av de få leverantörer som behärskar både webb, mobilt samt Identity & Access Management och kan stödja din organisation hela vägen.

Licenshantering IBM

Vi på EdgeGuide har jobbat med IBM Licenser i snart 14 år. Vi kan alla kampanjer, licensformer och har de rätta kontakterna inom IBM-organisationen för att ge dig de bästa valmöjligheterna inom din licenshantering av IBM Licenser. EdgeGuide är skandenaviens största leverantör av IBM Licenser och tredje största i Europa.

Några kunder som valt våra tjänster

Scania
Agria
Bilprovningen
Securitas
Cygate
Toyota
SEB
Handelsbanken
Ali Qureshi

Kontakt

Ali Qureshi

Grundare och ägare sedan 2000. Expert inom Liferay Portal, Xpages samt externa webbapplikationer. Visionär i kommunikationsplattformar och WCM verktyg.

070- 321 11 15
ali.qureshi@edgeguide.com