Mobilitet - Gör dina interna applikationer mobila

Mobil strategi  - Vår styrka, er fördel

Kanske är det litet som att slå in öppna dörrar att konstatera att ingen organisation kan bortse från värdet av mobilitet. 

Studier visar att 91% av mobilanvändarna har sin telefon inom armlängds avstånd 24/7 - Morgan Stanley

Många organisationer har implementerat enskilda mobila applikationer som tidrapportering, e-post eller bokning av konferensrum. Andra har börjat ta ett helhetsgrepp på den mobila strategin och samordnar olika mobila initiativ för att göra mobilitet till en integrerad del av sin affär.  Det senare sättet att se på mobilitet ställer naturligtvis nya krav på bland annat säkerhet, integration och standardisering, samtidigt som man på ett enkelt sätt vill ge stöd för en mängd olika mobila enheter. 

Utan en mobil heltäckande plattform riskerar "The Mobile Enterprise" att bli en säkerhetsmässig och kostnadsmässig mardröm.

EdgeGuide tillför kompetens och verktyg och resurser för att tackla de stora mobila utmaningarna vad gäller säkerhet, administration och utveckling.
 

Vad är skillnaden?

EdgeGuide kombinerar fjorton års erfarenhet av att tillhandahålla integrations- och samarbetslösningar till organisationer av skiftande slag, med en omfattande kunskap om vad som krävs när "Mobile Goes Enterprise". Utmaningarna är i grunden desamma som tidigare men med en ny typ av komplexitet som kräver ett nytt sätt att tänka. Vi vågar lova att vi ligger många steg före app- och webbyråer när det gäller att utveckla mobila applikationer som är säkra och integrerade och lätta att underhålla och distribuera. Kunskap om hur man använder mobila plattformar är ett extra plus.

För vem passar det?

EdgeGuides mobila produkter och tjänster passar alla organisationer som inte i egen regi tänker bygga upp en stor avdelning för att utveckla och administrera strategiska mobila applikationer och som inte ser framför sig att under ett tak ha olika team som arbetar med att utveckla för iOS, Android, Windows eller andra tänkbara nya plattformar.

Vad är vinsten?

EdgeGuide hjälper till att skapa en stabil och effektiv mobilplattform som sänker kostnaderna, ökar säkerheten och kortare "time-to-market för nya initiativ".