Anton Lövmar2018-10-22

Ny lösning erbjuder centraliserad hantering av innehåll i SharePoint

Microsoft tillhandahåller ett rikt ekosystem av web parts som hjälper dig när du ska skapa en struktur för din webbplats och bygga den i SharePoint. Men, när du vill organisera och centralisera hanteringen av redaktionellt innehåll i SharePoint räcker inte standardutbudet riktigt till. Med vår nya lösning IntranetPublisher - som vi kommer att lansera på ESPC18 - förvandlar vi SharePoint till ett riktigt CMS som erbjuder centraliserad hantering av innehåll och fungerar med alla befintliga SharePoint-funktioner.


Read more...
Mats Sjöström2018-10-16

Centraliserad epostsignatur - en förutsättning för att nå fram - löser du med CodeTwo

Med alla möjligheter som digital marknadsföring medför är en enhetlig företagsprofil grundläggande för att framstå som en seriös avsändare i informationsbruset och epostsignaturen är en viktig komponent. Alltför ofta tar man inte till vara på dess potential för varumärkesbyggande och marknadsföring.


Read more...
Disa Jernudd2018-10-04

En konsults reflektioner och tips från Microsoft Ignite 2018

Fokus under hela Microsoft Ignite 2018 i Orlando låg till största del på områdena säkerhet, AI och kollaboration. Just säkerhet presenterades, diskuterades och demonstrerades kontinuerligt. Kanske inte helt förvånande när Microsoft dagligen behandlar 6,5 triljoner säkerhetssignaler i Azure.


Read more...
Disa Jernudd2018-09-21

EdgeGuide skickar 3 representanter till Microsoft Ignite

På Microsoft Ignite bjuds det på allt från strategi på hög nivå, djupdyk på produktnivå och möjligheter att jobba hands-on. Deltagare får de senaste insikterna från de som formar framtiden för moln, data, affärsintelligens, samarbetsverktyg och produktivitet. De får även en möjlighet att fördjupa sig i de senaste verktygen och tekniken, höra de senaste uppdateringarna, få tips om hur man bäst möter morgondagens utmaningar och bolla idéer direkt med experterna.


Read more...
Disa Jernudd2018-09-20

EdgeGuide sponsor av ESPC18!

ESPC samlar årligen SharePoint-, Office 365- och Azure-experter från hela världen i Europa för en jättekonferens som man inte vill missa. I år går European SharePoint Conference av stapeln i Köpenhamn 26-29 november och EdgeGuide är sponsor.


Read more...